söndag 1 september 2024

Resultat (och "lön") augusti 2024

Ännu en månad är avklarad med ett svagt plusresultat.

Budget: 20784 kr

Utgifter: 19948 kr

Resultat: 835 kr

Budgeten för denna månad blev något högre än föregående. Jag kan inte minnas att jag gjort några köp under månaden, men jag tror att några av förra månadens köp gjordes efter den månadens budgetdatum.

Ingen vidare månad rent ekonomiskt, men det är inom budget i varje fall. Och glädjande nog tror jag alla årets större engångskostnader nu är avklarade. Även om elräkningarna nog kommer börja öka från och med nu istället.

Det ackumulerade resultatet för året blir så här långt: -34662 kr.

 

Det har varit extremt jobbigt att gå tillbaka till arbete efter ledigheten. Kollegan som skulle hålla ställningarna under sommaren lyckades inte få mycket gjort, så det har varit en stressig månad. Jag har varit extremt motiverad att säga upp mig, och har funderat en hel del på hur jag ska avsluta jobbsituationen.

 

Nu är dessutom sommaren slut på allvar och vi har ett halvår av kyla och mörker framför oss. Om jag ska vara lite positiv också så stängde jag på ATH i fredags i alla fall. Nu över 6.1M för första gången.


Ha det bra där ute!

Resultat (och "lön") augusti 2024

Ännu en månad är avklarad med ett svagt plusresultat. Budget: 20784 kr Utgifter: 19948 kr Resultat: 835 kr Budgeten för denna månad blev n...